Wij hebben iets te vieren…

U bent van harte uitgenodigd!

 

Michelin Bib Gourmand 10 Jaar

In 2017 zijn wij alweer 10 jaar in het bezit van een Bib Gourmand, een waardering van Michelin voor een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Nu vinden wij dit zelf een hele mijlpaal, en dat moet gevierd worden. Op passende wijze wel te verstaan!

10 GANGEN BIB GOURMAND MENU

Een beetje nostalgie kan op zo’n moment geen kwaad. We zijn ons archief (en brein) ingedoken en hebben een menu samengesteld met uw en onze meest favoriete dishes van de afgelopen 10 jaar. En oordeelt u vooral zelf, maar wij vinden het een fantastisch menu geworden. We kunnen niet wachten deze dishes voor u te bereiden.

Om maximaal te genieten van dit bijzondere menu, serveren wij dit op alle zondagen in oktober, november en december vanaf 14:30 uur. Een heerlijke, relaxte, lange en luie zondagmiddag in het bruisende Scheepvaartkwartier. Dat genoegen mag u zichzelf best gunnen, vinden wij. Ons jubileum is er tenslotte mede dankzij u!

Speciale jubileum menuprijs: € 75,00 Reserveren? Dat kan via onze website  www.huson.nl/reserveren of bel met 010-4130371 met de vermelding 10 gangen bib menu.

10 GANGEN BIB GOURMAND MENU

Tonijn | soft-shell krab | wasabi

Zeebaars | ceviche | kumquat | Jalapeno | mais

Dim-sum | garnaal | bamboo | gember

Pata Negra | pimiento del piquillo | sardien

Risotto | inktvis | chorizo | garam massala

Tarbot | aardappel | truffel | eidooier

Pluma de Iberico | citrus | sesam | aubergine

Black Angus rund | mosterd | ui | pastinaak

Cheesecake | citroen | Napoleon

Chocolade | amarena kers | marsepein